Lipp Adrienn: Diana nyeregben

 

 

 M2 Petőfi TV: Lipp Adrienn, a vadásznő

 

 

A Háttérben stábja ezúttal Úrkútra látogatott, ahol Lipp Adrienn él családjával. A korábbi szépségkirálynő a férje kapcsán ismerkedett meg a vadászattal, mára pedig az egyik legismertebb női vadásznak számít, a Nemzetközi Szafari Klub Magyarországi tagozatának alelnöke. Életéről film is készült Veszélyes kaland címmel, melyet nemrég mutattak be Las Vegasban.

 

 

Jövőre mutatják be Amerikában a Bakonyban élő Lipp Adrienn lovas vadász főszereplésével a J. Alain Smith bestselleríró könyvéből készült filmet. A 36 éves, kétgyermekes egykori szépségkirálynő élete ihlette meg a szerzőt. A képre kattintva olvasható a teljes cikk!

 

 

Vadászok konyhája Lipp Adriennel

 

 

Vadászláz - Gímszarvasvadászat Úrkúton

 

 

Rugged Expeditions

 

 

Image Film

 
Hat év alatt a világ egyik leghíresebb lovas vadásza lett a bakonyi falucskában élő kétgyermekes édesanya, akinek életéről egy amerikai író előbb a regényében írt, majd egy rendező filmet forgatott.
Film forog Adrienn életéről. Másfél év múlva mutatják be Amerikában, saját magát alakítja a lovas vadász.


A Vadászvilla plakátja

 

Csodálatos, a Somlóra néző panorámával, legelésző lovakkal, vadaskerttel, mesebeli birtok található a Hősök utca végén, közvetlenül az erdőszélen. Itt áll a Farkas család Vadászvilla vendégháza.
Cikk olvasása az Ajka.ma portálon

Hubert Géza Wells hollywoodi állatidomár Magyarországon tett látogatása során járt a vadászvillában is. A kétszeres Oscar díjas állatidomárral készített interjú megtekinthető: VADÁLLATOKAT SZELIDÍT HOLLYWOODI FILMEKHEZ A MAGYAR FÉRFI
A Vadászvillában készült képek megtekinthetők itt: Hubert Géza Wells

 

Magyarországra látogatott Fritz Wepper, az egyik legnépszerűbb német krimisorozat, a Derrick sztárja. Magyarországi tartózkodása során látogatást tett a Vadászvillában is.

A népszerű színésszel készített interjút a TV2 Aktív című műsora mutatta be, mely megtekinthető itt: Derrick társa Magyarországon

A Vadászvillában készült képek megtekinthetők itt: Fritz Wepper